השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

26/02/2013 | 17:32 | מאת: השתלה

שלום רב אני בן 51 לפני שבוע עשיתי השתלת 3 שתלים מצד ימין למטה. רופא השיניים שלי רוצה לעשות לי שוב השתלה בצד שמאל למטה בשבוע הבא. זאת אומרת לאחר 3 שבועות מההשתלה הראשונה הוא רוצה לעשות שוב שתלים ועלהם להרכיב שן זמנית? שאלתי האם זה לא מוקדם מידי לעשות שתלים לאחר 3 שבועות מהשתלים הראשונים? האם מותר אכול כשיש שתלים ללא שן? תודה

27/02/2013 | 17:14 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שלום רב אין לי מספיק נתונים למקרא הספציפי שלך.כשאני מבצע שתלים,ומחליט לעשות השתלה נוספת אני מחקה מעט יותר מכוון שלאחר כל השתלה יש צורך לקחת אנטיביוטיקה ועדיף לתת לגוף קצת יותר זמן להתאוששות. לגבי השאלה השני שלך,לא ממש הבנתי למה כוונתך.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים