גשר או שתל

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

18/02/2013 | 18:52 | מאת: יחיאל

לפני חודשיים עקרו לי שן בלסת התחתונה (השן לפני השן טוחנת האחרונה בלסת). אני בן 57. האם ניתן להשאיר את המצב כמו שהוא, או שצריך להשתיל שן מלאכותית? מה הן האפשרויות המומלצות (גשר או השתלת שן)?

18/02/2013 | 19:47 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שלום יחיאל! ברפואה המודרנית של שנות ה2000 אנו תמיד נעדיף להשלים שן עקורה ע"י שתל, במידה והדבר מתאפשר.(גשר מצריך פגיעה של השיניים הסמוכות) אי ביצוע של השלמת השן בדרך כל שהיא עלול לגרום לתזוזת השיניים הסמוכות והנגדיות(אלו שבלסת העליונה)

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים