סד ותיקונים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

17/04/2016 | 22:13 | מאת: יערה

ושאלה אחרונה חביבה באמת. איך הולכת הפרצדורה של הכנת סד + תיקונים של שברים שיש לי חלק אחד טיפה יותר גדול והשאר קטנים וסגירת רווחים של כמה שיניים ? באיזה סוג של חומר בדרך כלל משתמשים. או כמה סוגים לכל דבר סוג אחר והאם צריך כמה מפגשים במיוחד לתיקונים ולרווחים כי לסד הבנתי שבדרך כלל 2_3 מפגשים מספיק? והאם נהוג לחלק לפי לסתות או את כל הלסתות ביחד וכמה מפגשים או זמן כל מפגש יכול לקחת גם התיקונים / השלמת רווחים סד ובאיזה חומר גם אותו נהוג לעשות כי גם שם יש סוגים שונים?

תיקוני סתימות והשלמות קולצר מבוצעים בקבוצות של שיניים וזה יכול לקחת 2-3 מפגשים. הכנת סד אכן אורכת 2 ולעיתים 3 פגישות

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים