הלבנת שיניים בשילוב נורת אולטרה-סגול

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

19/12/2015 | 16:41 | מאת: קרין

שלום רב, אלו סיכונים כרוכים בהלבנת שיניים בשיטת pola-office/ בריט סמייל (ג’ל חמצן אשר מופעל באמצעות מנורת אולטרה-סגול) ?

אין סיכונים בהלבנת שיניים המבוצעת באופן מקצועי לפי כל ההנחיות וההתוויות

23/12/2015 | 17:55 | מאת: קרין

"אין סיכונים"? מוזר שאפילו בעלון לצרכן תמיד מציינים סיכונים/תופעות לוואי אפשריים/יות בשימוש במוצר/חומר מסוים.... להבנתי, תמיד יש סיכוי שהחומר יבוא במגע עם רקמות חלל הפה (חניכיים/שפתיים וכד') כיוון שאנו לא רובוטים, מה שעלול לגרום לתופעות למיניהן, לרבות צריבה, שלפוחיות, רגישות יתר וכן פגיעה באמייל כתוצאה מחימום יתר של החומר. קיוויתי לתשובה נטולת מניעים כלכליים, מה גם שע"פ חוק נדרש גילוי נאות מצד מטפלים (לא את ספציפית), אך תודה בכל אופן...

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים