תיקונים המשך

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

18/12/2015 | 21:24 | מאת: גאיה

שאלה אחרונה בקשר לנושא. היית ממליצה לעשות תיקונים בכל מקרה אם הדבר לא עושה סיבוך גדול ברור שבפגישה הבאה אדבר ואבדוק את העניין עם הרופאה לעומק אבל לדעתך אם ראית מצב שהכל אפשרי ולא טיפול מסובך מדי ואפשרי היית ממליץ לתקו את השברים שנעשו מהשחיקות ושאלה שנייה יכול להיות שהשחיקה מתחילה להחמיר כי הרבה פעמים מתעוררת בלילה מהתעוררות מהשחיקה וגם בבוקר כאב קל שלא היה ופעם היתה שליקה כבר חזקה שהיו כאבים חזקים שנמשכו כמה ימים ועוד פעם שנמשך יום האם זה אומר שהשחיקה מתחילה עוצמה בהרבה יותר או שבגלל שיש שיניים חלקם עם שחיקה הרגישות שלי יותר גבוהה?

אין בעייה לתקן, השאלה כמה יחזיק השחיקה בהחלט יכולה להחמיר ללא טיפול

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים