השתלת שיניים במקום תותבות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

10/02/2013 | 19:46 | מאת: יהודית

אני משתמשת מספר שנים (7 שנים) בתותבות ואני מעוניינת לעשות השתלת שיניים בלסת העליונה והתחתונה. האם הדבר אפשרי? עדיף השתלה חלקית או מלאה? תודה, יהודית

12/02/2013 | 07:33 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שלום יהודית! מבלי לראות את צילומי ה- C.T שלך, אין לי כלים לתת מענה לשאלתך ההחלטה תלויה במצב העצם שלך (גובה, רוחב,צפיפות) במצב הבריאותי שלך ובאפשריות הכלכליות שלך. חשוב לדעת שכל שיקום על שתלים בין אם הוא נשלף ובין אם הוא קבוע יש לתכנן בקפידה עם רופא המשקם שלך.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים