בניית שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

10/02/2013 | 10:13 | מאת: ערן

הייתי מעוניין להגדיל את השינים שלצד השיניים הקדמיות, כדי שיצרו קו ישר עם השיניים הקידמיות. איפה ניתן לבצע טיפול כזה, כמה הוא אמור לעלות, האם זה טיפול קבע או טיפול הדורש תיקון תקופתי, והאם ישנן איזשהן סכנות. תודה!

11/02/2013 | 17:18 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שלום ערן! לא ממש ברור לי משאלתך מה הכוונה "להגדיל את השיניים".להאריך,להבליט או להרחיב,כל אלו אומרים הגדלה(היה כדאי לצרף צילום).כל אלו ניתנים לבצוע על יד למינט(ציפויי חרסינה) או על יד שחזורים אחרים,תלוי במצב השן.כל מקרה יש לשקול לגופו ואין פתרון חד משמעי העונה לכל המצבים הקיימים. טיפול כזה מומלץ לבצע אצל רופא שעוסק ברפואה אסתטית. אם מדובר בציפויי חרסינה ישנו סיכוי של התנתקות של הציפוי,כמובן שהכל תלוי ברמת הביצוע, הרגלי אכילה ,צורת הסגר ועוד... לגבי מחיר לא יכול לעזור לך מכיוון שלא ברור איזה טיפול יידרש במקרה שלך.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים