הלבנת שיניים לבן 14

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

06/02/2013 | 09:17 | מאת: אילה

ד"ר גוסיס שלום הבן שלי (בן 14) שותה המון קולה ומשקאות מתוקים אחרים והשיניים שלו מלאות כתמים. האם הלבנת שיניים יכולה לעזור לו כדי לשפר את המראה האסתטי? מאיזה גיל ניתן לעשות טיפול הלבנה? בתודה מראש.

06/02/2013 | 10:36 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שלום אילה! ראשית יש להפסיק מידית את ההרגל המגונה הזה.יש לבדוק האם הכתמים הם רק כתמים(או אולי כבר עששת או ארוזיה).את הכתמים יכולה להסיר שיננית,בנוסף היא תתן לו הדרכה להיגיינת הפה. לגבי הלבנה,אני לא ממליץ לפני גיל 18

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים