מדבקות להלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

13/02/2024 | 20:48 | מאת: עדי

שלום. אני מעוניינת להלבין את השיניים באמצעות מדבקות להלבנה של Crest, השאלה שלי היא האם הלבנה בשיטה הזו פוגעת בשיניים. ושאלה נוספת- ראיתי שיש מלא חיקויים של המדבקות האלו ברשת- האם אותם חיקויים עלולים לפגוע בשיניים והאם יש דרך להבדיל בין המקור לחיקוי כדי להיות בטוחה שאני לא פוגעת בשן? תודה

המדבקות של קרסט מתאימות להלבנת שיניים באופן כללי, אך יש לבדוק התאמה אצל רופא שיניים. אם ישנם מוקדי עששת, סתימות חיצוניות בשיניים קדמיות או נסיגת חניכיים הטיפול אינו מתאים. איני יכולה לענות על חיקויים, שכן כשמם כן הם, לא ניתן לדעת בוודאות מה המרכיבים הפעילים. בהצלחה. ואנא הקפידי על בטיחות הטיפול

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים