סתימות מחוספסת בעייתי לסדר?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

08/02/2024 | 11:52 | מאת: צחי

היום הלכתי לרופא שיניים בשביל שילטש לי את השיחזורים. הוא אמר לי שהחומר הסתימה שהדביקו לי בשן מטבעו מחספס ואין מה לעשות חוץ מלהחליף את הסתימה והוא ציין שאין סיבה להחליפן בגלל שאין הצדקה להחליף אותם. הלשון שלי כל פעם נוגעת בשיחזורים האלה ואני מרגיש גוף זר בין השיניים זה מאוד לא נוח ומעצבן ואני לא יודע למי כבר לפנות. יש אולי אלטרנטיבה אחרת

קשה לענות בלי בדיקה, אך נראה לי שקיבלת תשובה . לעיתים ניתן ללטש, אך כשיש חוסר חומר, או שאין גישה לליטוש האפשרות היחידה הינה חידוש השחזורים וחבל, אם לא הכרחי.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים