יעוץ לצבע גשר כתרים a3.5 או c3?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

11/01/2024 | 10:56 | מאת: יעוץ לגוון צבע לגשר כתרים בשיניים תחתונות

השיניים שלי בצד ימין כתרים נוטה לאפרפר c3, בצד שמאל נעשה לי גוון יותר בהיר c2, עכשיו לקחו לי גוון צבע למטה בצבע a3.5 כי לדעת הרופא יותר מתאים, אני לא בטוחה. עדיף לקחת את הc3 למרות שזה כבר נצבע במעבדה ל a3.5? ואם ארצה לשנות לc3 הבנתי ממנו שאמר שצריך לגרד את הצבע, הוא יוכל להגיע לגוון שאני רוצה או שזה גם יכול לההירס עקב הצביעה החוזרת, אשמח לתגובה

אפשר לשנות צבע במעבדה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים