יעוץ בנושא טיפולי שיניים אסתטיים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

28/12/2023 | 16:33 | מאת: ינון

שלום ד"ר, בהמשך מבקש לשאול כאשר הניבים בגזע האנושי הוא שהם קצת צהבהבים ביחס ליתר השיניים הסמוכות אם כך באיזה גוון עושים את יתר ארבעת השיניים החותכות העליונות הסמוכות בין שני הניבים הצהבהבים? אם עושים את ארבעת השיניים החותכות העליונות בגוון של הניבים העליונים אז נקבל חיוך בגוון צהבהב ולא אסתטי,ואם בגוון אחר אז יראו הבדלי גוונים, בשני המקרים זה לא יראה אסתטי בחיוך. מה ניתן לעשות כדי לגשר על פערי הבדלי הגוון, כדי לקבל תוצאה אסתטית ויפה ולא חיוך צהבהב? הרבה תודה.

ניתן להבהיר את הניבים בהתאם לצבע המתבקש בקדמיות, או טיפה צהבהב יותר , למראה טבעי

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים