טינטון באוזן ולחץ בלסת תחתונה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

23/12/2023 | 14:20 | מאת: עודד

שלום רב. לפני כחודש וחצי החל לי טינטון באוזן שמאל באותו זמן הרגשתי לחצים בלסת התחתונה ואובחן ששתי שיני הבינה התחתונות סובלות מחור ורצוי מאוד לעקור אותם(ביצעתי צילומים) הייתי אצל רופא אאג ואמר לעשות בדיקת שמיעה והוצאת שיני הבינה התחתונות. אני סוכל מלחץ בשתי האזניים ומצונן רוב הזמן כשקם בבוקר ללא הסבר. ממש מרגיש לחצים בלסת התחתונה מתחת לדיני הבינה התיתונות. האם זה יכול לגרום לטינטון? מה צריך לעשות. תודה על עזרתכם.

לפי התאור שלך יש צורך בעקירת שיני הבינה בכל מקרה. אח"כ רצוי לפנות לבדיקת אזניים. מומלץ להפריד בין 2 הדברים על מנת לדייק את הבדיקה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים