בנוגע לסתימה חדשה שעשו לי

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

20/12/2023 | 14:41 | מאת: נועם

עשו לי את הסתימה בחלק האחורי של השן 16, ואני מרגיש שהרופא עשתה לי מין "גבעה בולטת" בשן, שאלתי אותה לגבי זה והיא אמרה לי שזו הצורה האמיתות של המלתעות בשן ולא בהכרח אמור להיות שטוח כמו הצד הקידמי של השן. זה תקין? כי כל פעם הלשון שלי נוגעת בבליטה הזאת, לא יקרה כל נזק עם הרופאה תחליק את הסתימה לצורה שטוחה יותר? תודה מראש.

לשן אנושית טבעית יש תלוליות. שיניים של פרות למשל הן שיניים שטוחות. לעיתים השיניים שלנו "מתיישרות" כתוצאה משחיקת שיניים. אם התלולית היתה מיותרת , או מוגזמת, הנראה שהיתה מפריעה לך בסגירת הפה

21/12/2023 | 08:55 | מאת: נועם

אז אם יש חשד שאני שחוק שיינים רצוי לשטח התלולית? ואתמול עשו לי את הסתימה והתלולית מרגישה קצת מציקה ומחודדת מה היית מציאה ד"ר לחכות עד שהעניין יסתדר בעצמו או לפנות לרופא? תודה רבה על התשובה המהירה.

אם זה לא מפריע, עדיף לא לגעת

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים