סתימה מציקה באופן תדיר.

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

09/12/2023 | 16:09 | מאת: נועם

שלום ד"ר, עשיתי לפני מעל סתימות היה מאז רגישות מסוימת באזור שהתבצעו הסתימות ואז זה החמיר. נהייה מחוספס ועבה, כאילו חתיכת פופקורן תקועה לי בפה. אין משהו שניתן לעשות בנידון להחזיר את השן לצורתה המקורית מבחינת מירקם ונוחות? תודה מראש.

חזור לרופא המטפל, יכול להיות שנשברה חתיכה מהסתימה, או שנותר עודף

10/12/2023 | 20:29 | מאת: נועם

שאמרתי לו את זה הוא בחר לנפנף אותי בטענה שהוא לא רואה בעיות. שאני מסתכל על המראה אני טועה לעצמי כי הרופא השתמש בכמות חומר מילוי לא פרפקציוני למימדים של השן. אני מרגיש רגישות יתר לקור וללחץ, יש סיכוי שהסתימה לקויה או שלא לוטשה בצורה מיטבית? תודה רבה על המענה ד"ר.

צר לי, אך איני יכולה לייעץ במקרה זה. מחייב בדיקה ורצוי מאד של הרופא המטפל

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים