אופן ביצוע הכנת כתרים זמניים/ גשר זמני

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

04/12/2023 | 00:40 | מאת: ינון

שלום ד"ר גלית, ברשותך הייתי מבקש לשאול לאחר לקיחת מידות עם סורק דיגיטלי לכתרים זמניים, או גשר זמני, האם קיימת האפשרות של ביצוע הכנת הכתרים הזמניים או הגשר הזמני, במחרטה שמבצעת חריטה דיגיטלית? אודה לפירוט תשובתך בהקדם. תודה.

אכן אפשר לייצר כתרים זמניים בחריטה, במקרים בהם נלקחת מידה בסריקה

13/12/2023 | 05:06 | מאת: ינון

שלום ד"ר גלית, בהמשך ברצוני לשאול 1) האם זה נכון שניתן לכסות שורשים חשופים כאשר מבצעים ציפוי שיניים בלמינייט? אני שואל כיון שקראתי בכמה מקומות שזה אפשרי ואני טיפוס שלא נוטה להיסתמך לכל מה שכתוב, לכן אבקש שתאירי את עיניי על ידי חוות דעתך המקצועית בנושא 2)במידה וכן, מה ניתן לעשות במצב כאשר חשיפת השורש קצרה? 3) אני הבנתי שבדרך כלל מצפים 4 שיניים קידמיות, אם כך מה ניתן לעשות להתאמת הגוון אם הניבים נוטות קצת לגוון צהבהב? אשמח אם תוכלי להשיב בהקדם האפשרי. הרבה תודה.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים