כאבים בחניכיים יותר נכון בכל הפנים לאחר השחזה של השיניים לפני שבוע וח

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

02/12/2023 | 19:25 | מאת: מיטל

לפני שבוע וקצת ביצעתי החזרה בכל הפה על מנת להרכיב זרקוניה לחיוך יפה כל התקופה הזאת יש לי כאב בפה יותר נכון בעצמות של הפנים התחתון איפה הסנטר ואיפה הסינוסיטיס כמובן רגישות למתוק קור כי יש שיניים חשופות קשה לצחצח וגם מי פה גורמת לי שעה לתפוס את הראש האם זה יעבור לאחר הלבשת הכתרים או שזה בעיה יוצר חמורה?

השחזת שיניים יכולה לגרור רגישות חולפת בחניכיים וזה יעבור תוך מס ימים. אך יכולה לגרום לגירוי מתמשך בשיניים או בחניכיים. בחניכיים אם ההשיזה והכתר הזמני חדרו למרווח הביולוגי ובשיניים, אם ההשחזה גרמה לגירוי עצב השן באופן שלעיתים מצריך אף טיפול שורש. אבחון של הבעייה והמקור לכאב מחייב בדיקה ורצוי מאד, חזרה לרופא המטפל. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים