סתימות לבנות גורמות לרגישות יתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

27/11/2023 | 14:07 | מאת: נועם

עשו לי סתימות עמוקות בקירות השן לפני מעל שנה ואני מרגיש חוסר נוחות. הלשון כל פעם נוגעת בסתימות באופן מאולץ. והתחושה הכללית כאילו תקועה לי משהו זר, רוקי, מחוספס ועבה בתוך הפה, הלכתי למספר רופאים והם לא מוצאים בעיות. אין טיפול אסתתי שיכול להחזיר את השן לנוחות ולמראה מקסימלים בלי תוצאות מאכזבות שבסוף גורמות לפגיעה באיכות החיים? אציין שעשיתי בעבר סתימות במינון נמוך יותר וזה לא גרם לי נזק כמו היום.

לא ברורה השאלה. אם סתימה לא חלקה, ניתן לחזור לרופא לליטוש. אבל אם מס רופאים לא ראו בעלייה כנראה רק נותר להתרגל לתחושה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים