שאלה בנוגע למדידות אחרי שתל

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

26/11/2023 | 15:51 | מאת: עמית

היי לפני כשלושה חודשים הושתל שתל במקום שן טוחנת ושמו גם כיפת ריפוי. אני צריך לבצע מדידות לכתר השבוע ויש לי כמה שאלות: 1) האם צריך לבצע צילום קודם? במידה וכן, האם זה צילום שמבוצע במרפאה, או שצריך ללכת למכון חיצוני? 2) איך מבוצעת המדידה בפועל? יש כאבים בזמן המדידה? יכול לרדת דם? לפי מה שהבנתי, משתמשים במשהו בשם טרנספר. 3) יש סיכונים בשלב הזה? נניח שהאיזור לא השתקם לחלוטין ועכשיו מבריגים על השתל משהו - זה יכול לגרום לתזוזה של השתל או חלילה לפגיעה כלשהי? 4) מה קורה אחרי המדידות בדרך כלל - מחזירים את כיפת הריפוי או שמים כתר זמני? תודה רבה

עושים צילום במרפאה. זה לא כואב, יכול להיות קצת לא נח בשל התעסקות בחניכיים.כשמוציאים את הכיפה, שמים טרנספר ואחכה מחזירים את הכיפה. אם הריפוי לא מושלם, לא עושים מידות

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים