מידות לשיניים קדמיות לסת עליונה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

13/11/2023 | 02:46 | מאת: ינון

שלום ד"ר גלית, ברשותך הייתי מבקש לשאול לגבי מידות עם סורק לשיניים זמניות בשש שיניים קדמיות משן 13 עד 23 לסת עליונה 1)מתי צריכים לקחת את המידות עם הסורק לפני ההשחזה או אחרי? אני שואל כיון שלי זה מאוד חשוב שזה יהיה לפני השחזה כדי לא להיכנס למצב של אלחזור ואת שנעשה אין להשיב. 2)שן 12 יש חשיפת שורש עקב כתר ישן שנפל יחד עם השן עצמה, שן 21 עברה טיפול שורש מבנה מיידי וכתר זמני נכון לעכשיו, יתר השיניים הסמוכות חזקות ובריאות לחלוטין גם על סמך צילומים. במצב הזה מה את מציעה לעשות כתרים זמניים וקבועים לכל שן בניפרד או גשר? אבקש את חוות דעתך המקצועית בנושא בהקדם האפשרי. הרבה הרבה תודה.

מידות / סריקה טרום השחזה משמר את המצב ההתחלתי עבור המעבדה. על מנת לייצר שחזורים חייבים לקחת מידות לאחר ההשחזה. האם לייצר כתרים בודדים או מחוברים זו החלטת הרופא לפי מצב השיניים, הכוחות המופעלים עליהן וכד...

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים