שן עם סתימה גדולה מידי

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

03/11/2023 | 07:57 | מאת: נועם

שמתי לב שהרופא שיינים שינה יותר מידי את הצורה של השן (16), ואני כאב קל בקיר האחורי של השן. אני מרגיש שהסתימה גדולה ועבה מאוד, הלשון מתנגשת כל פעם עם הסתימה. ובתחושה הכללית אני מרגיש מין דפיקות פטיש. עשיתי צילומים והסתימה לא קרובה לשורש. הלכתי למספר רופאים ורובם אומרים שזה תקין. יש מצב שצריך להתרגל לזה? כי אני לא כלכך מצליח.

05/11/2023 | 20:03 | מאת: נועם

אשמח למענה

בדרך כלל הרופא בונה את הסתימה לפי צורת השן הנותרת. אם עובר זמן ולא מתרגלים. ניתן לחזור לרופא לליטוש

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים