הדמיה ממוחשבת עם סורק דגיטלי

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

31/10/2023 | 11:20 | מאת: יוני

שלום ד"ר גלית, מבקש לשאול באופן כללי לגבי הדמיה ממוחשבת עם סורק דגיטלי בתלת מימד האם היא לבדה, או כחלק מהטיפול אמורה להיות כרוכה בעלות כלשהי? האם בכלל יש לה מחירון כלשהו והאם מרפאות השיניים צריכות לגבות תשלום על ההדמיה לבדה? באם כן והיא מתומחרת בתחום רפואת השיניים, מה העלות שאמורה להיגבות על ההדמיה? אשמח למשוב בהקדם האפשרי. בתודה, ינון.

תמחור הוא עניין פנימי של המרפאה. כל מרפאה ושיטת התמחור שלה. אין נכון או לא נכון

05/11/2023 | 23:02 | מאת: יוני

שלום ד"ר גלית, כפי שציינת לעיל שגביית תשלום עבור הדמיה כל אחד מתמחר בצורה שונה לכן אבקש ברשותך להתיחס ולומר מהוא סדר גודל (לא חייב במדויק) טווח המחירים בין לבין של עלות סריקה ממוחשבת כדי שאוכל פשוט לקבל אינדיקציה פחות או יותר 2) מה עלות סריקה דיגיטלית כמובן לפי תשובתך שציינת לעיל, למטופל שבא אליך לאיבחון והצעת מחיר. אודה לתשובתך באתר או בדוא"ל שציינתי לעיל.הרבה הרבה תודה.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים