מידות לגשר זמני בשיניים קדמיות לסת עליונה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

25/10/2023 | 14:39 | מאת: ינון

שלום ד"ר גלית, הייתי ברשותך מבקש לשאול 1) האם זה אפשרי/ מומלץ/ לפני השחזת השיניים וגשר זירקוניה קבוע, לקחת מידות לגשר זמני של שש שיניים קדמיות בלסת עליונה, עם סורק דיגיטלי בשיטה ממוחשבת כדי לקבל גשר זמני יותר מדויק ויפה מבלי שיבוצעו שינויים כל שהם בגשר הזמני כמו בשיטה הקלסית הישנה? האם הסורק דיגיטלי בשיטה ממוחשבת יכול לבצע התאמת גוון חוץ מהצורה והגודל? 2)באופן כללי מה יותר נכון לעשות גשר שלם, או כל שן בניפרד בצורה בודדת במקרה של בעיה עתידית? אודה לתשובתך בהקדם האפשרי.תודה וברכה, ינון.

מידות בסריקה הן מדויקות ביותר ואם רוצים ממש לחקות את צורת השיניים המקורית יש בסורק יתרון ברור. האם לבחור בשיניים בודדות או גשר, תלוי במקרה. הרופא יסביר לך את השיקולים המתאימים לטיפול הספציפי שלך

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים