ציפוי על שן לסת תחתונה לפני אחרונה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

18/09/2023 | 21:02 | מאת: דורית

עשה לי בור בשן לפני אחרונה וטען שככה מבנה השן שלי. לפני זה אמר שיכסה את בציפוי ואחכ אמר שלא צריך (גם נראה שהציפוי הדק מחרסינה נשבר לו כי לא התאים לשן). יש לי תחושה לא טובה בשיניים וכשאמרתי לו אמר שזוהי תחושה בלבד וזה מבנה השן ולא צריך לשים שם כלום. הלשון נכנסת לחור הזה וגם שאוכלים לא נעים. מה לעשות?הוא לא מסכים לעשות שם את הציפוי שהבטיח.

לא מובן לי המקרה. בדרך כלל לא עושים ציפויים בטוחנות אחוריות. אולי הכוונה למילואת חרסינה מסוג אונליין או אונליין. לא הבנתי מדבריך מה בוצע ומה את חשה. מחייב בדיקה.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים