כאבים לאחר ציפוי חרסינה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

14/09/2023 | 21:19 | מאת: מיואשת

אני כחודש וחצי לאחר ציפוי חרסינה בעשר שיניים של הלסת התחתונה מאז יש לי כאבים באחת השיניים אבל יותר באזור של החניכיים מאשר בשן אין רגישות לקור או חום או למאכלים ממותקים, רק כאב קבוע שלא חולף עשיתי צילום והרופא אמר שהוא לא רואה דלקת. מה יכולה להיות הסיבה?

שיניים תחתונות הן צרות מאד. יכול להיות שבעקבות השחזה , שן מסויימת הגיעה לטיפול שורש. לא תמיד יראו בצילום. אפשרות אחרת : שאין מקום לניקוי בין השיניים באזור מסוים ואז נוצרת דלקת חניכיים. אפשרות נוספת : שארית דבק בעומק החניכיים. מחייב בדיקה. חזרי לרופא, הוא חייב לתת מענה לכאב, ודאי כאשר זה קרה בעקבות הטיפול

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים