מינשך בטיפול אורתודונטי

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

24/06/2023 | 14:39 | מאת: מיקי

שלום, השיניים שלי היו במצב לא מסובך ולכן קיבלתי טיפול במסלול אינויזיליין לייט. סיימתי בעבר את הסט הראשי ועכשיו את סבב התיקונים הראשון אבל המינשך שלי עדיין לא תקין (שיניים קדמיות תחתונות לוחצות על העליונות ואפילו לא באופן סימטרי). האם סביר או נפוץ שבסוף סט תיקונים המינשך עדיין לא יהיה בסדר? האם מינשך תלוי במומחיות של האורתודונט או שזה מתוכנן אוטומטית ע"י אינביזיליין? יש לי רק עוד סט תיקונים אחד ואני חושש שזה לא יסתדר. תודה

24/06/2023 | 16:38 | מאת: מיקי

האם זה רק בהסתכלות של הרופא והרגשה שלי או שיש דרך לוודא את זה (לדוגמא כמו שאחרי ביצוע סתימה, רופא שיניים בודק עם נייר סגול כמה העליונות והתחתונות נוגעות)

הרופא בודק את יחסי השיניים והמנשך לאורך כל הטיפול ובסיום כל שלב . אפשר לבדוק בהשוואה לתכנון המקורי. בנוסף בסיום הטיפול השיניים בוקעות מעט למנשך בהתאם לתפקוד

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים