כאבים מתחת לכתרים שנמצאים שתלים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

30/04/2023 | 08:03 | מאת: סופיה

לפני 7 שנים 2016 עשיתי 2 שתלים בלסת תחתונה 46,47 הכירוג שעשה לי דיבר עם הסייעת על הנסיעה שלו לחול והקניות ובטעות עשה את השתלים צמודים זה לזה , למחרת ניגשתי לרופא שיניים שאמר שאין בעיה אפשר לעשות כתרים, לאחר 3 חודשים , החשש שלי היה נכון אי אפשר לעשות 2 כתרים , הרופא נאלץ לעשות כתר 1 גדול שמכסה את 2 השתלים והוסיף כתר באויר כאילו שיש שן כדי שאוכל לאכול ולא יהיה מחסור בשיניים, מאז אני סובלת מכאבים מתחת לשן אי אפשר להעביר חוט לניקוי ממש נהייתי חולה מזה, 2022 הרגשתי כאבים חזקים , הייתי אצל הרופא וכך כתב הרופא 46-47 ניידים קיים שחרור ברגי המבנים קידוח דרך הכתרים ושחרור הגשר הידוק הברגים והדבקה +סתימת הברגים בזוית ליקגואלית והקדחים הקיימים לא מגיעים למפתחי הברגים אלא לראש המבנה , אני שואלת מה זאת אומרת מה כתב אני סובלת מכאבים כבר 2022 . האם צריך לפרק את הכתר מה לעשות אני סובלת מכאבים עם כדורי אופטלגין אין לי איכות חיים מאז שעשיתי את הכתרים.

כתרים על שתלים הם מערכת מוברגת. הברגים משתחררים עם השנים. ומ שעשה הרופא זה לחזק את הברגים. תחזוקה חיונית של שתלים. אם יש עדיין כאב, אולי ישנה בעיית חניכיין

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים