שיננית לא מנקה מאחורה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

28/04/2023 | 14:24 | מאת: Nagyvard

יש לי בלק ליין כמה שנים והשיננית מרוב עומס על החלק הקדמי לא מנקה את החלקים האחוריים שמלאים בבלק ליין כי היא לא מספיקה ככה הבלק ליין לא יעבור, נכון? כל עוד נשאר ממנו הרבה על השיניים יש איזה טיפול הלבנה שיכול להוריד את כל הבלק ליין שיש לי כרגע?

צריך לעיתים תור כפול אצל שיננית אם היא לא מספיקה בזמן של טיפול רגיל. כמו כן , ישנו מכשיר שמאפשר ניקוי מהיר מאד של הבלק ליין. המכשיר נקרא גט פוליש. להרבה שינניות יש גישה לטכנולוגייה זו

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים