צבע כתרים במסגרת שיקום פה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

11/04/2023 | 06:59 | מאת: עמית אלתם

בגיל 70 בשיקום פה מלא. הרופאה מעולה ביותר, באסטטיקה מאוד שמרנית. בלוח צבעים של ויטה קלסיק דורת ממני לבחור לא אחד מ4 הכי בהירים אלה רק אחד מ4 השאחריהם הפחות בהירים , בעייני הם כבר נוטים לצהוב. (אני אשכנזי לא בהיר)האם אחד מ4 הכי בהורים זו בחירה כה גרועה ?

השאלה היא רק אסתטית. אין טוב או רע. בדכ, בארץ, נוטים לבחור צבע שיראה טבעי. ז"א שעם הגיל בוחרים צבעים צהבהבים יותר. בארהב למשל יבחרו צבעים בהירים בהרה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים