כתרי זרקוניה - רווח ושינוי צורה לאחר הדבקה קבועה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

23/01/2023 | 19:30 | מאת: גל

שלום רב, בחודש חודשיים האחרונים עשיתי 7 כתרי זרקוניה בשיניים העליונות האחוריות, בשן אחת אחורית לאחר ששמו כתר קבוע נשאר רווח בין שן לשן ונכנס אוכל, האם זה בסדר? בשאר הכתרים זה לא ככה. או שיש רווח ממש קטן , שלא נכנס אוכל ויש כאלה שאין ביניהם רווח בכלל. עוד שאלה, יש שני כתרים קבועים ששמו שאני לא מרוצה מהצורה שלהן , הן לא מתאימות מבחינת צורה לשאר השיניים הקבועות שלי, האם אפשר ללכת למעבדה לסדר אותן במקום מבלי להוריד את הכתרים כי זה דבק קבוע כבר? אם אי אפשר, אז זה אפשרי להוריד כתר עם דבק קבוע בשביל לסדר את הצורה של הכתר ולהדביק חזרה? המון תודה

לא ניתן להוסיף חומר במעבדה או במרפאה לכתרים שהודבקו קבוע. ניתן רק ללטש עודפים. כך שלא ממש ניתן לשנות צורה של כתרים שהודבקו כבר הדבקה קבועה. דבק קבוע בדכ, כשמו כן הוא, קבוע ואינו ניתן להסרה ללא הרס הכתר כולו. אם נשאר מרווח בין שיניים הגורם לדחיסת מזון ישלסגור את המרווח עי הוספת חרסינה לכתר או חומר קומפוזיטי לשן הסמוכה, מה שמתאים יותר למקרה. להרחבה ניתן להכנס לאתר medart.co.il

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים