לחץ בשיניים קדמיות כתרים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

13/01/2023 | 04:48 | מאת: עודד

היי דוקטור, לפני שבועיים עשיתי כתרי זרקוניה ב8 בשיניים קדמיות. חשתי לחץ עז בשיניים ובמיוחד כשאני שוכב או מטה את הראש מטה, אני מרגיש במיוחד לחץ על 2 השיניים הקדמיות האמצעיות למעלה. חזרתי לרופא, אמר שישנן שאריות דבק וניקה הכל. אני אכן מרגיש הקלה משמעותית במהלך היום אך בשכיבה הלחץ על 2 השיניים האלה איום. קפצתי לעשות CT בלסת העליונה (לא מצליח לצרף לכאן ) והייתי שמח לשמוע את דעתך ? האם הכתרים הודבקו בצורה לא תקינה?

סיטי לא יסייע . לא ניתן לראות בצילום איך הכתר מודבק. הכי נכון לחזור שוב לרופא שלך

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים