20ציפויי חרסינה בשיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

27/12/2022 | 09:43 | מאת: חושש

ביום ראשון השחיזו לי אתה השיניים, והתיקנו זמניות וביום חמישי את הכתרים הקבועים. משום מה, מאז יום חמישי אני חווה מספר בעיות ורציתי לדעת אם מדובר במשהו תקין. תחילה, אני חושש שחלק מהשיניים צמודות מידי - ברמה שאני לא מצליח להכניס בינהן חוט דנטלי בנוסף, בשיניים התחתונות יש לי רגישות מאוד עזה למים קרים, אוויר קר לא משפיע, ומים קרים- פושרים גם לא משפיעים. אבל מים קרים מאוד מאוד כואבים. בנוסף בחלק התחתון בצד ימין, יש לי רגישות משמעותית בטוחנות. כאבים ספונטניים מאוד מאוד משמעותיים שאני לא יכול לתפקד בלי משכך כאבים, זה אפילו העיר אותי משינה פעם אחת. הרופא עשה 2 צילומים פנורמיים ועשה בדיקה ידנית וקבע באופן חד משמעי לא צריך טיפולי שורש. אני לא מבין ממה כאבים כאלה יכולים לנבוע ? אני חושש שהייתה פה רשלנות או טעות כלשהי. אולי זה דווקא כן תקין? אולי בזמן ההשחזה הורידו חלקים עם עששת ובגלל זה ככה כואב (אמרו לי שחלקים עם עששת הרבה יותר כואבים). אולי עברו רק 4 וזה לגיטימי? אם לא צריך טיפולי שורש, מזה עוד יכול להיות? הם נפגע משהו בהשחזה? אשמח לתשובה אני מאוד מאוד דואג

שיניים מושחזות יכולות להיות רגישות לזמן מה. אך רק הרופא המטפל יידע כמה השחזה בוצעה בכל שן ומה הקרבה לעצב

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים