ציפויים רק ב 3 שיניים קדמיות ? האם אפשרי או בעיה אסטטית

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

22/12/2022 | 19:17 | מאת: קובי

ברביעייה הקדמית העליונה השיניים שחוקות עם רווחים ושן קדמית שהיא מעט צהובה ומסויידת . הבנתי שציפוי על שן אחת הוא בעייתי והיות ויש רווחים בשיניים האחרות ניתן לבצע 4 ציפויים על הקדמיות ולהשיג תוצאה טובה אסטטית . העניין הוא ששן לטרלית אחת היא טיפה בולטת ולא שחוקה ובריאה ואני לא מעוניין לבצע עליה השחזה מאסיבית ולהדביק ציפוי , אם אני מוכן להתפשר על הבליטה שלא מפריעה לי . האם ניתן לייצר עדיין מראה אסטטי עם 3 ציפויים : כביכול על שיניים 11-12-21 . ואת 22 להשאיר איך שהיא . או שיווצר לי בעיות שהציפויים לא יראו טבעי בגלל זה

אפשר לעשות אפילו רד ציפוי אחד. רק שלא ניתן לשנות צבע, ויש להתאימו לשן שנותרת שלמה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים