כתרי חרסינה על ארבע שיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

04/09/2022 | 14:03 | מאת: סיגלית

אני בת 73. יש לי רווח בין שתי השיניים הקדמיות, שעם הגיל התרחב לי. כמו כן יש שחיקה בשתי החותכות לידן דבר שגורם לשיניים לשנות את צבעם. בקיצור ארבעת השיניים החותכות אפורות. הוצע לי לעשות הדבקת כתרי חרסינה לארבעת השיניים כשהצבע שלהם יהיה תואם לניבים. האם זה מומלץ ומה המשמעות של כתרים כאלה? האם מספיק עמידים? (אגב, נעשה לי צילום סטטוס לבדיקת כל הפה).

כתרי זירקוניה עמידים מאד. לגבי הקביעה האם זו תוכנית הטיפול הנכונה , נחוצה בדיקה מקיפה יותר. זה כנראה הרופא שלך כבר עשה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים