כתר קבוע לא נוח.

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

17/01/2021 | 21:25 | מאת: ענת

היי עשו לי כתר זירקוניה קבוע לפני חודשיים על טיפול שורש הכתר מרגיש לא נוח כאילו מרגישה את השן וגם לא נוח בעיקר שאני אוכלת יש גם נפיחות בחנייכים הפנימיות ומסביב לכתר הרופא אמר שבצילום הכל בסדר והנפיחות תרד עם שטיפות אחר כך הלכתי למרפאה שבה עשו לי את הכתר והרופאה בטעות ניסתה להוציא לי את הכתר עם מוציא כתרים כי חשבה שהוא זמני ועכשיו הוא לא נוח עוד יותר אבל טענה שהוא מודבק טוב וגם בדקה ואמרה שאין סיבה שהוא יהיה לא נוח האם יש סיכוי שחלק מהדבק יצא שהיא עשתה את זה?

אם הכתר זז בהוצאה, את תרגישי שהשן גבוהה ואת לא יכולה לסגור את השיניים

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים