ישור שיניים למבוגרים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

05/12/2019 | 08:26 | מאת: אלון

שלום, אני בן 38, עובד בתפקיד בכיר ויצוגי. השיניים היו תמיד נושא מבחינתי, השיניים שלי קטנות ועם רווחים. היתרון שלהם (או של אבי כזהו נושא גנטי/פיזי), שהשיניים שלי מאוד בריאות. בשלושים ושמונה שנות קיומי, הטיפול היחיד שהיתי צריך לעבור הוא סתימה לשן אחת, וגם זה לפני כ-20 שנה. שאלותי הם אלו: 1. אילו ציפויים הם המומלצים/ איכותיים ביותר, שמעתי על חרסינה -למינייטס, פלדספטית, E-MAX וכו. 2. האם גודל השן שהינה קטנה הינו שיקול בבחירת הציפוי (בצורך במספר מ"מ של הורדת שכבה). 3. מהי הפגיעה בשן עצמה מבחינת התהליך, עד כמה שקטנה הפגיעה. 4. ושאלה האחרונה שהיא קשה מכיוון שהדבר אינדבדואלי, אבל אשמח מהנסיון שלכם, כמה זמן הציפוי מחזיק לפני שמתחילים לראות השתחררות של הציפוי. תודה לכל תשובה, אלון

הי אלון אין ציפוי טוב יותר וטוב פחות. יש חהתאים את סוג הציפוי לשיניים המטופלות. במקרה ומדובר בשיניים קטנות ישנם ציפויי שיניים שאינם מצריכים כל השחזה , כך שאינם פוגעים בחומר השן בכלל. אבל שוב מחייב בדיקה, כל מקרה לגופו.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים