טיפול וכאב

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

03/10/2015 | 10:13 | מאת: גאיה

בקרוב אלך שיראו אחרי החג אבל יש לי שאלה אחרי ששוטפת ומצחצחת כמו תמיד משתמשת תמיד במי פה ללא אלכוהול ואחרי שאני משתמשת כואב לי השן הזאת ורק זאת שנמשך מה זה אומר? וגם איך שכל יום הכאבים בעוצמות משתנות ולפעמים יום אחד פחות מקודמו ולמחרת מאוד מציק ? והבנתי שעדיף שיעשו צילום במרפאה מספיק טוב לא ישלחו למכון? ומה רואים שהבדיקה הידנית והתלונות שלי לא מספיקות שכבר לפני 5-6 חודשים ראו חור והסבירות לטיפול שורש גבוהה? וניסיתי לראות בעין את החור בשן קדמית לא רואה זה לא אמור להיות בולט? וזה שאני שוחקת יכול לעשות יותר נזק כי המקום גם ככה רגיש. וגם בלעיסה פתאום כואב לי ופתאום לא למה?

אבחנה היא שילוב של התלונות שלך, בדיקה קלינית וצילום. לא ניתן לקבל אבחנה בלי בדיקה מקיפה בכל מקרה ברור שיש צורך בטיפול,ולא משנה אם זה טיפול שורש או סתימה, ההמתנה רק מחמירה את המצה. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים