חניכיים שחורות טיפול

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

30/09/2019 | 00:42 | מאת: רון

היי, אני את 26. מגיל 20 מעשנת סיגריות וכרגע בתהליך הפסקה (סדנא וכדורים) לפני שהתחלתי לעשן היו לי חניכיים ורודות מאוד וכרגע הם שחורות. השיניים שלי מאוד לבנות וזה בולט ומפריע לי מאוד. כששאלתי את רופא השיניים שלי לגבי טיפול בחניכיים השחורות הוא טען שזו פיגמנטציה בגלל צבע עורי השחום, אבל לפני תחילת העישון החניכיים היו ורודות. האם יש טיפול? תודה

העישון אינו משפיע על צבע החניכיים. ישנו טיפול פשוט וקל לסילוק הצביעה. דהפיגמנטציה בלייזר.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים