טיפול שורש אחרון וחשוב

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

01/10/2015 | 16:43 | מאת: גלי

1. הטעם רע בפה שאמרת שזה יכול להיות ושזו תגובה של הריקבון. מה זה אומר שאם מרגישים ככה זה אומר שהריקבון גדול. 2. מה זה אומר ההבדלים בכאבים ולא תמיד מחמירים בין יום אחד לשני יכול להיות יום אחד מאוד מציק וכואב למחרת יותר טוב ודוב יכול להיות נור לי או הכבדה בכאבים מה זה אומר? 3. ודבר שלישי יש לי פתאום פצעון בשפתיים בחלק הפנימי ולא נראה לי שזה אפטה או הרפס וזה מאוד קרוב למיקום השן עם העששת האם זה יכול להיות קשר? ולפי כל זה הזיהום גם מתפתח ולא יכול להיות בתקופת ההמתנה שמחכה שבוע_10 ימים שהזיהום יהפוך למוגלה ואם כן יש לזה סימנים אחרים ממה שיש לי היום כי אז בטוח הולכת שיראו אלא אם כן יחמיר פתאום בהרבה יותר. תודה על התשובות והמשך חג שמח !

אין ספק שאת צריכה טיפול דחוף. אינטרנט לא מאפשר אבחנה ספתיפית. את צריכה לפנות לטיפול מקצועי

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים