שאלה בקשר לציפויים בשיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

18/01/2019 | 13:42 | מאת: שירלי

שאלתי היא מעוניינת שאגמור טיפול שיניים שאני באמצע ושחוץ מזה המצב שלי טוב. לעשות ציפויים לסגירת רווחיםצוגם לשבר ישן אולי השלמה הדאלה מה טוב בציפויים חרסינה , חומר מורכב או ממה שמשתמשים לדברים האלה והנני גם שוחקת שיניים אז בהתחשב בזה מה פחות הסיכוי שלו להישבר ?

ציפויי חרסינה עמידים יותר מציפויי קומפוזיט (חומר מרוכב) . אך בכל מקרה בהם עושים צעפויים מכל סוג יש לטפל בשחיקה, כי שחיקה עלולה לפגוע בציפויים מכל סוג שהוא

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים