ציפוי על שן אחת בלבד

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

29/10/2018 | 10:23 | מאת: מיכל

השיניים שלי בסדר חוץ משן אחת למעחה שהיא קטנה יחסית ונשאר רווח אחרי הישור שיניים בנערות . האם אפשר להגיע לתוצאה טובה רק עם ציפוי שן אחת ? איזה ציפוי מומלץ במקרה הזה?

אפשר להגיע לתוצאה אסתטית טובה גם עם ציפוי בודד. מעבר לכך, אין צידוק לגעת בשיניים בריאות, אם מפריעה רק שן אחת. זה קשה יותר לרופא ולטכנאי, אבל אפשרי בהחלט. ניתן לקבל את התוצאה המבוקשת עי צחפוי חרסינה (למינט) או ציפוי קומפוזיט. לא ניתן להגיע לתוצאה טובה בציפוי בודד ים ציפוי חרסינה ללא השחזה (לומיניר)

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים