ציפוי חרסינה בחירת רופא

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

06/10/2018 | 13:49 | מאת: עמליה

שלום רב, אני שוקלת לעשות ציפוי חרסינה לשיניים הקדמיות למעלה ולמטה בגלל שן קדמית שבורה ובגלל צבע שיניים שלי(שאפילו הלבנה לא כל כך עזרה ). ראיתי אצל אנשים שעשו את הציפוים והפה והשיניים נראים מעט בולטים, גם אצל אנשים מפורסמים שאין לי ספק שעשו את הטיפול אצל רופאים מומחים וכן ביצעו להם השחזה. האם התופעה הזאת של שיניים בולטות ידועה בהדבקת ציפוים או שזה אינדיבידואלי ותלוי במבנה של פנים ופה אצל כל אחד? שאלה נוספת: במרפאת שיניים של קופת חולים מבצעים ציפוים ועם הביטוח המשלים המחירים שם מאוד אטרקטיביים.הספק הוא האם לרופא של קופת חולים שלרוב עוסק בטיפולים כמו סתימות וכו', יש ניסיון בטיפולים אסתטיים? איך אפשר לברר זאת? ואם אחליט לעשות ציפוי בחרסינה לא דרך קופת חולים, איך אפשר למצוא רופא שממש התמקצע בטיפולים אסתטיים?אצל מי ואיך אפשר לקבל המלצה? תודה

ציפויים ללא השחזה בולטים מעט. על מנת שלא יבלוט בכלל יש להשחיז קצת (את עובי הציפוי) בלי קשר לקופח או מרפאה פרטית רצוי לבחור רופא שעוסק הרבה בציפויים. ורצוי לראות תמונות של מקרים אמיתיים שבוצעו ולא מקרי פוטושופ. את יכולה להכנס למשל לאתר medart.co.il ולראות כמה דוגמאות. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים