בעיה בקשר לשחיקת שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

06/09/2018 | 20:34 | מאת: שירי

הנני חורקת כבר זמן מה גם לפעמים שומעת לבד וגם הרופאה אמרה לי . שאלתי בזמן האחרון יש לי אפילו כאבים באיזור של שן שעוברת טיפולים אבל הכל תקין אני במעקב ובקרוב אסיים וגם כאבי ראש נוראים בזמן האחרון שאני קמה ולפעמחם גם במהלך היום אם יכול להיות קשר בין הכאבים הנל והשחיקה ומה הפתרון רק סד ואם כן זה אמור לעזור לתופעה וזה קשה מאוד להתרגל ?

לפי התאור יש צורך בסד לילה, בד"כ אין בעייה להתרגל. אם לא מסתדרים, ניתן לטיפול גם עי הזרקות בוטוקס

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים