בעיות לאחר ציפוי שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

16/08/2018 | 13:26 | מאת: ניקול

שלום לפני יומיים עברתי ציפוי שיניים למינייט בשבע השיניים הקדמיות. במבט חיצוני השפה העליונה נראית עכשיו מעט בולטת יותר וזה מפריע לי מאד אסתטית. דבר נוסף יש לי תחושת אי נוחות קבועה בחניכיים שמעל שתי השיניים האמצעיות הגדולות כאילו יש לי שם הצטברות של רוק שאני צריכה לספוג עם הלשון כל הזמן. האם אילו תופעות ידועות אחרי ציפוי שיניים או שאלו בעיות כתוצאה מתהליך לא נכון ומה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב? הכוונה לדתי הבעיות שהזכרתי תודה מראש על תשובתך

תלוי במקרה בסוג ההשחזה ובסוג הציפויים ומה שביקשת מהרופא. פעמים רבות מבצעים ציפויים קצת יותר בולטים למשל כשרוצים לתת תמיכה יותר טובה לשפה (כאילו מילוי של השפה) או כשמבצעים ציפויים ללא השחזה ואז התופעות שציינת . תתרגלי מהר. תהני מהציפיים

17/08/2018 | 11:25 | מאת: ניקול

בהמשך.לתשובתך עובי הציפויים לדברי הרופא הוא 0.3 ממ הוא ביצע השחזות. יש תחושה עכשיו שמרגישה את השיניים שלי מבפנים ובחוץ בליטה קטנה החוצה של השפה. האם יש משהו לעשות בעניין בשלב הזה? אולי להשחיז קצת את השיניים הקדמיות?

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים