שאלה בקשר לסגירת רווחים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

21/07/2018 | 16:32 | מאת: רעות

מה עדיף בסגירת רווחים דרך בצורה אסתטית או בדרך של יישור שיניים. פשוט אמרו בדרך של השלמת חומרים במצבי לא בטוח שכדאי גם ששוחקת שיניים ומבנה שיניים קטן וגם בגלל שהחומרים האלה לפעמים נוטים להשבר אז במצבי עוד יותר יש סיכוי לכך ואמרו שעדיף בצורת יישור רק רוצה להבין איך סוגרים רווחים בדרך של יישור כמה זמן יכול לקחת כל התהליך וגם לגבי הסוג השני סיכוי להישברות במיוחד לאדם ששוחק גדול יותר זה נכון? וכמה זמן אורך התהליך בציפויים.

מחייב בדיקה. יש מקרים שמתאימים ליישור ויש מקרים שלא מתאימים. אם בוחרים יישור התהליך אורך חדשים עד שנתיים בדרך כלל. אבל התוצרה ללא מגע בשיניים. במידה ובוחרים בהשלמה עי בונדינג או ציפויי חרסינה, יש צורך לגעת בשיניים במידה משתנה לפי מצב השיניים והחומר הנבחר

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים