איך כדאי לסגור את הרווחים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

21/07/2018 | 11:20 | מאת: אורית

אמרו לי שכדאי כנראה באמצעות של יישור שיניים בגלל ששוחקת שיניים ומבנה שיניים קטן ומחזיק יותר זמן אם זה נכון אחזיק מעמד ככה . כי נאמר הציפויים והקומפוזיט יש נטייה יותר להישבר ולא להחזיק ובמיוחד למי ששוחק שיניים עדיף על היישור . כספית אסתדר יודעת שיותר יקר אבל חשוב שזה יהיה טוב ויחזיק מעמד והאם אם זה באמצעות יישור שיניים זה תהליך ארוך ויש לי כם שן אחת שבורה אפשר לסדר גם באמצעות יעשור או זה כבר תהליך אחר?

אם ניתן לבצע יישור ולטפל כל ברווחים, עדיך. זו תוצאה שאינה פוגעת כלל בשיניים והיא לתמיד

22/07/2018 | 23:15 | מאת: אורית

ההעיה שלא נראה שמסוגלת להיות עם גשרים או דברים למינהם לא בגלל שנראה אלא שזה מאוד יציק לי וכמה הבנתי שיישור זה תהליך ארוך והאםמרק סוגרנרווחים בשברים קטנים זה לא מטפל נכון ומה רע בציפויים למה זה כדאי פחות?

חייבים לראות אותך כדי לענות באופן מדוייק יותר. ציפוייםצזה פתרון מצויין. אבל מצריך נגיעה בשיניים. יישור אינו נוגע בשיניים. באופן כללי זה ההבדל

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים