היתקעות אוכל בשיניים שמציקה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

23/06/2018 | 11:41 | מאת: ספיר

מה לעשות הרבה פעמים שנכנס אוכל משגע אותי יש רווחים וזה ממש מגרה שם ושמנקה המון פעמים ונקיונות עד שמצליחה להוציא הכל עם מברשת שיניים והחוט דנטלי ולפעמים יש אף דימום קליל שנרגע אחרי שמצליחה להוציא מה כדאי לעשות והאם אם נסגור את הרווחים התופעה של כניסת אוכל והצקה פחות תהיה ואם זה הפתרון זה טיפול ארוך ומסובך ואם כן איך סוגרים רווחים אפשר הסבר קצר על נפעולה איך עושים זאת.

אם. ישנם מרווחים , כנראה שאת סובלת מעששת או ממחלת חניכיים. שני המצבים יכולים לגרום למצב של דחיסת מזון בין השיניים. י ש להגיע קודם לבדיקה עם צילום כדי לאבחן את הגורם לבעייה ולטפל בהתאם

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים