הלבנה על כתרים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

04/02/2013 | 08:17 | מאת: אלעד

השיניים שלי צהובות מרוב עישון ואני מעוניין לעשות הלבנת שיניים. יש לי שני כתרים על השיניים הקדמיות. הבנתי שלא ניתן לעשות הלבנת שיניים על כתרים. האם זה נכון? האם יש טיפול אחר להלבנה על כתרים?

04/02/2013 | 16:03 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שלום אלעד! אכן לא ניתן להלבין כתרים ע"י חומר הלבנה לשיניים.במידה והכתרים שלך מודבקים עם דבק זמני,כלומר ניתנים להסרה בקלות,אפשר לשלוח אותם למעבדה על מנת להתאים את צבעם לצבע שיניך החדש (שהתקבל לאחר ההלבנה) במידה והכתרים מודבקים באופן קבוע ניתן יהיה רק להחליפם

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים