דלקות חניכיים באיזורים של רווחים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

07/10/2017 | 17:55 | מאת: איה

רציתי לשאול האם הגיוני שמדי פעם יש לי דלקות חניכיים /דימויים באיזורים של רווחים יותר בהרבה מאשר בשיניים צפופות למרות שאני ממש שומרת עםמכל האביזרים והאם יש משהוא לעשות בנדון בעזרת תכשירים נוספים חוץ משימוש גם בחוט דנטלי והאם אם יסגרו את הרווחים זה יכול להקטין את התופעה ואם זה באמת עוזר אפשר הסבר קטן איך עושים סגירת רווחים איך עושים והאם זה עושים יזר במרפאה או שזה חומרים ופעולה שדורשים גם מעבדה ? ואם יש לי שברים קטנים באותה פעולה אפשר כבר גם את זה או שזה פעולה אחרת לגמרי ומחומרים אחרים. תודה.

מרווחים לכשעצמם אינם גורם לדלקת חניכיים, נהפוך הוא. יכול להיות שבמקרה שלך המרווחים נוצרו בשל מחלת חניכיים ולכן הדימומים והדלקת. מומלץ לפנות לבדיקה של מומחה לחניכיים. לגבי סגירת מרווחים , כמובן רק במקרה של חניכיים בריאות, ניתן לעבוד גם עם חרסינה וגם עם חומרים מרוכבים. באותו טיפול ניתן לתקן שברים קטנים.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים