טיפול אצל שיננית שלא שואבת את הרוק מפי המטופל

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

11/05/2017 | 13:19 | מאת: אבי

הייתי בטיפול אצל שיננית.לא היתה לה סייעת. לאור הנסיון שלי איתה ביקשתי ממנה שבזמן הטיפול כשמצטבר רוק בפי בזמן הטיפול שתשאב את הרוק ע"י הצינורית השואבת ולא תיתן לרוק שייצטבר בפי מפני שאני מרגיש מחנק. בפעם שעברה שהייתי אצלה היא חיכתה כל פעם שהצטבר רוק בפי שאני אבלע את הרוק. הפעם שהערתי לה על כך היא ענתה לי "אין לי אלף ידיים" ו "זה רק מים אין בעיה לבלוע את הנוזל. בפעם הזאת שהצטבר רוק בפי לא רציתי לבלוע אותו וכמעט נחנקתי כשהערתי לה על כך היא העירה." אני לא יכולה לעבוד כך" שאלתי האם שיננתי לא חייבת לדאוג בזמן הטיפול לשאוב את הרוק מפי המטופל בזמן הטיפול. האם זה הגיוני שהשיננית תבקש מהמטופל לבלוע כל פעם את הרוק והנוזל שמצטברים בפיו. תודה

שיננית עובדת ללא סייעת. לכל מטפל שיטות עבודה והרגלי עבודה משלו. אם אתה לא מסתדר עם שיטת עבודתה תחליף שיננית

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים